TAKENOUCHI DOCUMENTS - HIDDEN HISTORY OF MANKIND AND EARTH
Print

Het is ons voorrecht de wijsheid van de Takenouchi documenten te delen uit naam van Wado Kosaka die een van de prominente onderzoekers van de Takenouchi Documenten.

In Japan bestaan oude documenten die gewetensvol de geschiedenis van de mensheid en de Aarde weergeven. Deze documenten worden genoemd "The Takenouchi Documenten".

Meer dan 2.000 jaar geleden werden de Takenouchi Documenten herschreven door Takenouchino Matori (Hegurimo Matori) in de moderne Japanse Kana karakters vermengd met Chinese karakters. De originele documenten werden verondersteld te zijn geschreven in de Goddelijke karakters.

De historische feiten die in de Takenouchi documenten zijn vervat zijn buitengewoon. Die feiten zijn onder andere dat de Sumera-Mikoto naar de Aarde kwamen uit een hogere wereld op Ameno-ukifune, dat de wereld regering in Japan zetelde en de Sumera-Mikoto de wereld verenigden. De grote heilige meesters van de wereld, Mozes, Jezus, Mohammed, Shakyamuni Boeddha, Confucius en Lao-Tsu werden geboren uit de vijf rassen, die afgesplitst zijn van het Japanse ras en ze reisden allemaal naar Japan voor studie en training. Deze feiten lijken absurd en in strijd met ons gangbare begrip van de wereld geschiedenis. Echter, het archeologisch onderzoek van de afgelopen jaren heeft geleidelijk aan het ware bestaan van de ultra oude beschavingen onthuld, die allemaal vermeld worden in de Takenouchi Documenten.